Datum održavanja:
Petak, 26.03.2021.
Mjesto održavanja:

WEBINAR
 
Lokacija na karti  
Print / PDF
Preuzmite Program
 
Statističko izvješće i Registar ugovora i narudžbenica, Kriteriji za nabavu prehrambenih proizvoda, Omjer cijene i kvalitete u ENP za robe, usluge i radove, Tehničke specifikacije i jednakovrijednost
WEBINAR

ONLINE edukacija uživo

Redovito usavršavanja u javnoj nabavi - 8 bodova

Temeljem Pravilnika o izobrazbi u području javne nabave (NN 65/2017) program usavršavanja odobren je od strane Ministarstva gospodarstva, Uprave za sustav javne nabave, te se svakom polazniku daje potvrda o redovitom usavršavanju u trajanju od 8 sati (8 bodova).

 

Savjetovanje je namijenjeno:

  • Javnim i sektorskim naručiteljima – obveznicima javne nabave
  • Gospodarskim subjektima – ponuditeljima u sustavu javne nabave
  • Specijalistima - stručnjacima javne nabavesa i bez certifikata
  • Menadžerima koji donose odluke za provođenje postupaka javne nabave (gradonačelnicima, načelnicima, direktorima, rukovoditeljima i dr.)
  • Službenicima u odjelu nabave – svih struka
  • Službenicima koji sudjeluju u pripremi, provedbi i realizaciji nabave
  • Svima koji žele znati više o sustavu javne nabave

RASPORED PREDAVANJA

8:50 – 9:00

   Registracija polaznika                                                          

9:00 – 10:30

     Statističko izvješće i Registar ugovora

  • Priprema informacija za Statističko izvješće za 2020. godinu
  • Izrada Statističkog izvješća za 2020. godinu za jednostavnu i javnu nabavu

   Interaktivna radionica, ogledni primjeri, pitanja i odgovori, diskusija

  10:30 - 10:45    pauza za kavu
10:45 - 12:15

     Plan nabave za 2021. godinu – izrada, dopuna i izmjena

  • Kako dodati novu stavku nakon objave plana nabave za 2021. godinu
  • Kako izmjeniti i izbrisati postojeću stavku
  • Povezanost plana nabave sa Proračunom i Financijskim planom

   Interaktivna radionica, ogledni primjeri, pitanja i odgovori, diskusija

12:15 – 13:00

   Pauza

13:00 - 16:00

      Kriteriji za nabavu prehrambenih proizvoda

  • Kriteriji za odabir gospodarskog subjekta
  • Kriterij za odabir ponude: omjer kvalitete i cijene
  • Bodovanje ENP

     Omjer cijene i kvalitete u ENP za robe, usluge i radove

  • Povezivanje kriterija sa predmetom nabave i načini bodovanja
  • Mogući kriteriji za odabir ENP pri nabavi roba, usluga i/ili radova
  • Ogledni primjeri za najčešće predmete nabave
  • Modeli evaluacije ponuda prema odabranim kriterijima za ENP

     Tehničke specifikacije i jednakovrijednost

  • Formuliranje tehničkih specifikacija
  • Gdje pronaći norme?
  • Kriterij jednakovrijednosti i dokazivanje jednakovrijednosti
  • Može li se primijeniti odredba članka 293. ZJN 2016 u odnosu na jednakovrijednost?

    Interaktivna radionica, ogledni primjeri, pitanja i odgovori, diskusija

Predavači:

     Karmen Meić (Grad Varaždin)

 

U kotizaciju je uključeno:

  • Uvjerenje o redovitom usavršavanju u području javne nabave – 8 bodova za specijaliste javne nabave
  • uvjerenje o usavršavanju za sve ostale sudionike
  • ePrezentacijama
  • savjetovanje tijekom edukacije

Molimo da popunite prijavnicu, nakon čega ćete dobiti ponudu automatski.

Potvrdu o uplati dostavite na e-mail: info@edukacije-appa.hr

Hvala!

 
Trenutno nema drugih termina.
 
PRIJAVNICA
998,00 kn