EU projekti

Ulaskom u Europsku uniju, Hrvatskoj su se otvorile značajne financijske mogućnosti na području europskih fondova i financiranja projekata. Sredstva iz EU fondova zapravo su novac poreznih obveznika Europske unije, stoga se ta sredstva dodjeljuju u svrhu ispunjavanja određenih ciljeva i prema zadanim pravilima. U praksi to znači da se financiraju oni projekti koji doprinose razvojnim ciljevima kako Republike Hrvatske, tako Europske unije u cjelini.

Povjerite nam visokokvalitetnu pripremu natječajne dokumentacije potrebne za prijavu Vašeg projekta na neki od natječaja, u svrhu dodjele bespovratnih sredstava ili potpora od strane EU fondova.

Ovisno o projektu kojeg želite prijaviti, pronaći ćemo adekvatan natječaj koji podržava opće i specifične ciljeve Vašeg projekta.

Na raspolaganju su značajna sredstva iz EU fondova i trebaju nam stručni voditelji koji će pripremiti i voditi projekte!

Prijavite se, rezervirajte svoje mjesto  i budite dio velikog tima stručnjaka!

Ukoliko želite započeti novu karijeru Voditelja pripreme i provedbe EU projekata ili želite pronaći Voditelja za vaš EU projekt provjerite više detalja OVDJE.

Za sve detaljnije informacije možete nam pisati ili se javiti na naše telefone.

 
  Konzalting - Sve