GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation – EU Regulation 2016/679) je uredba Europske unije koja za primarni cilj ima ujednačavanje i jačanje prava građana Europske Unije u smislu zaštite njihove privatnosti i njihovih osobnih podataka.  

Usklađivanje s Općom uredbom o zaštiti podataka i njezina primjena uzrokovala je stres i paniku kod većine poslovnih subjekata, što zbog prekasne reakcije, što zbog nedovoljnog razumijevanja zahtjeva Uredbe.

Kompleksnost prilagodbe i uspostave potrebnih procesa zahtijeva poznavanje uredbe i stručna znanja vezana uz zaštitu podataka i informacijsku sigurnost.

Naši konzultanti osigurat će vam efikasnu prilagodbu uredbi i uspostavu praktičnih procedura obrade osobnih podataka.

Pomoći će vam u usklađivanju sa zakonskim i regulatornim odredbama uzimajući u obzir vašu informatičku tehnologiju i poslovne ciljeve. Pružamo cjeloviti pristup upravljanju i zaštiti osobnih podataka uključujući i upravljanje sigurnošću trećih strana.

Naši stručnjaci u području zaštite osobnih podataka spremni su pomoći savjetom ili implementacijom cjelokupnog rješenja kao bi se Vaša tvrtka uskladila sa zahtjevima Uredbe.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

Kontaktiraj nas!

 
  Konzalting - Sve