17. 03. 2020.
ONLINE edukacije

Tijekom ovog razdoblja povećane sigurnosti za zaštitu zdravlja ljudi sve naše edukacije stručnog usavršavanja iz javne nabave, za produljenje certifikata, do daljnjega održavati ćemo ONLINE uživo.

Odaberite između raspoloživih edukacija  u travnju i svibnju OVDJE

Što su to ONLINE edukacije?

ONLINE internetske edukacije su edukacije koje se provode digitalnim putem. Ponekad se naziva „učenje na daljinu“, jer sudionik uči sa značajne fizičke udaljenosti od predavača.

Internetska predavanja odvijaju se na internetskoj mreži na dva načina:

  • Online uživo
  • Online stalno dostupna predavanja

Online predavanja uživo su identična predavanjima koja se inače održavaju u učionici, jer se svi sudionici mogu vidjeti i čuti sa predavačem, te sudionici mogu predavačima postavljati pitanja pismeno ili usmeno kako bi odmah dobili i odgovore. Održavaju se u zakazano vrijeme, te sudionici dobiju link kako bi prisustvovali seminaru online.

Online stalno dostupna predavanja su predavanja koja se mogu preuzeti u bilo koje doba te pogledati kako sudioniku odgovora. Osim toga, takvo predavanje je po potrebi moguće pogledati u više serija, a prema raspoloživom vremenu korisnika, i više puta kako bi se korisnik podsjetio na navode koje želite ponovo čuti.

Sva Online predavanja se mogu pogledati u sigurnosti vašeg doma, uz kavicu i zalogajčiće ili sa vašeg radnog mjesta uz korištenje slušalica koja će vam pomoći u boljoj koncentraciji i stišavanju žamora iz okruženja.

 

Do daljnjega, zbog sigurnosti zdravlja ljudi, APPA će provoditi online edukacije uživo!

 

Online edukacije uživo su uobičajeni način usavršavanja u modernom svijetu uz nove tehnologije.

Za realizaciju online edukacija uživo korisniku će biti poslan link koji će ga povezati sa predavačem. Tijekom predavanja se uključivanjem kamere i zvučnika postavljaju pitanja, ali se pitanja mogu i napisati u za to predviđeno polje na ekranu.

Online edukacije uživo vam pružaju identičnu atmosferu kao u učionici, uz dodatne prednosti štednje novca i vremena za putovanje i smještaj. Za sve edukacije koja su odobrena od Ministarstva gospodarstva dobijaju se bodovi.

Povezivanje je vrlo jednostavno i opisano je u Video zapisu OVDJE.

Prijavite se, pripremite računala i pridružite nam se u online edukacijama uživo!

Odaberite između raspoloživih edukacija OVDJE

Za više detalja molimo javite nam se putem maila info@edukacije-appa.hr ili na naš telefon 099 3800 200.

 
  Novosti - Sve