Sandra Pleša Bebek


Sandra Pleša Bebek

 

Izbor predavača je odličan, webinar je interaktivan, a korisnička podrška besprijekorna. Predavači su otklonili mnogo nedoumica koje sam susretala u praksi. Sve pohvale za izbor temi i kadra.

 

Renata Vukobrat


Renata Vukobrat

 

Gradivo vrlo zanimljivo, predavači su me se izuzetno dojmili svojim znanjem i primjerima iz prakse. Naglasak na vrlo opuštenu atmosferu!

 

Tatjana Malečić Pezelj


Tatjana Malečić Pezelj

 

Sva predavanja bila su profesionalna, ali u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Hvala što ste relativno suhoparnu temu učinili zanimljivom!

 

Svjetlana Kasunić


Svjetlana Kasunić

 

Na jednostavan i razumljiv način približili ste mi pojam jednostavne i javne nabave koji su mi do tada bili "tabula rasa".

 

Bojan Šurina


Bojan Šurina

 

Odlični predavači, zanimljiv i korisna prezentacija sa materijalima.

 

Silvana Vorkapić


Silvana Vorkapić

 

Cijenim Vašu želju da nam pomognete u svim situacijama i u svako vrijeme iznimno se trudite biti nam na raspolaganju za sva pitanja.

 

Filipa Bekavac


Filipa Bekavac

 

Odlično ste organizirani i imate stručne predavače tako da su seminari uvijek zaista korisni i poučni. Svaka čast i hvala!

 

Jadranka Kralj


Jadranka Kralj

 

Sve pohvale organizatoru seminara, kao i izvanrednim predavačima koji su mi savjetima i znanjem znatno pomogli u nekim mojim dilemama. Hvala!

 

Mirjana Greifenstein


Mirjana Greifenstein

 

Pohvaljujem Vašu organizaciju, odabir tema, kao i vašu brigu o sudionicima seminara u smislu da se dobro i ugodno osjećaju.

 

Maja Petričec


Maja Petričec

 

Odlično pripremljeni predavači, dobro poznaju materiju koju predaju, predavanja održavaju na temelju vlastitog iskustva što je puno bolje od teoretskog pričanja. Otvorenost za interaktivni seminar, komunikacija s polaznicima, odgovaraju na sva postavljena pitanja. Svaka čast, bravo!