UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i korištenja odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim internet stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web trgovini edukacije-appa.hr je APPA Grupa a Kupac robe je posjetitelj internet stranica, koji odabere barem određeni proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

 

NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju elektronskim putem obrasca. Kupac ispunjava Profil s osnovnim podacima za naplatu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na eMail adresu koju ste upisali prilikom narudžbe.

Narudžba se može otkazati bez troškova 72 sata prije isporuke. Nakon isteka roka za besplatno otkazivanje narudžba postaje obvezujuća.

 

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Uplatnica - Virman - Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Cijene su navedene bez PDV-a.

2. Plaćanje kreditnim karticama
Diners Club, Visa, MasterCard i Maestro jednokratno
Pri plaćanju kreditnim karticama na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

    Visa  Discover  Diners 

 

DOSTAVA
Dostava iznosi 20,00kn za narudžbe proizvoda (publikacija) do 500,00kn.
Za narudžbe proizvoda (publikacija) iznad 500,00kn dostava je besplatna.
Proizvode dostavljamo na području Republike Hrvatske.

 

UVJETI ISPORUKE on line sadržaja
Pretplata na on-line sadržaj odnosi se na rok ovisno o Vašoj narudžbi. Nakon primitka Vaše narudžbe ispostavit ćemo Vam predračun, koji ćemo Vam poslati na Vašu eMail adresu. Nakon dospijeća plaćanja na naš račun stječete pravo korištenja proizvoda tijekom roka navedenog u računu. Istovremeno ćemo Vam poštom dostaviti račun za knjiženje.

Pretplata se obustavlja istekom razdoblja za koji je pretplata naručena. Obnavljanje pretplate uz popust je moguće 30 dana prije isteka pretplate, tako da  za naredno razdoblje možete poslati zahtjev za obnovu pretplate samo pisanim putem, e-mailom ili poštom.

 

KORISNIČKO IME I LOZINKA

Portal pretplatnicima daje pristup svim sadržajima u opsegu njihove pretplate.
Pretplatnik dobiva na korištenje korisničko ime i lozinku koji služe za autorizaciju pristupa stranicama Portala, a koje je dužan čuvati od neovlaštenog korištenja, te je  dužan osigurati da jedno korisničko ime i lozinku koristi jedan korisnik. Pretplatnik odgovara za sve posljedice izazvane neautoriziranim korištenjem svog pretplatničkog imena i lozinke.
Korisnik je dužan odmah prijaviti web Portalu listu neovlašteno korištenje njegovog pretplatničkog računa.
Portal ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje pretplatničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Portal može uskratiti pretplatniku pristup stranicama ako primijeti neovlaštenu uporabu pretplatničkog imena. Portal ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu koja bi eventualno nastala privremenim ili trajnim prekidom pretplatničkog odnosa zbog kršenja ovih uvjeta.

 

AUTORSKI SADRŽAJ

Portal polaže autorska prava na sve sadržaje. Neovlašteno korištenje i distribucija bilo kojeg dijela sadržaja bez dozvole Portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Korisniku je dopušteno koristiti sadržaj za vlastite potrebe u mjeri u kojoj je to potrebno za obavljanje redovnog posla.
Kršenje autorskih prava je svako kopiranje baze, repliciranje tražilice i korištenje atributa koji su slični/identični onima na Portalu.

 

PRETPLATE

Pretplata na Portal plaća se unaprijed za vremensko razdoblje u kojem se koristi, uvijek po cijeni važećoj u trenutku uplate. Bilo koja promjena cijena pretplate nastala u razdoblju do isteka roka već uplaćene pretplate neće se u tom razdoblju primjenjivati na već zasnovani pretplatnički odnos. Jednom uplaćenu i aktiviranu pretplatu pretplatnik ne može opozvati. Registriranjem i pretplatom na Portal korisnik je obavezan proći postupak registracije i unijeti istinite podatke. Uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na službenoj stranici Portala i primjenjuju se na sve pretplatnike koji su korisnički odnos zasnovali nakon toga dana.
Pretplate traju 12 mjeseci.

Korporativna pretplata je pretplata koja se može dogovoriti prema potrebama korisnika, a omogućuje pristup Portalu za više korisnika tijekom 12 mjeseci od plaćanja pretplate. Korisnici moraju biti zaposlenici tvrtke koja je pretplatu kupila.

 

ODGOVORNOST ZA SADRŽAJ I TOČNOST PODATAKA NA PORTALU PRETPLATE

Portal čini sve što je u njegovoj moći da osigura točnost, kvalitetu, ažurnost i pravovremenu dostupnost podataka. Zbog same naravi podataka i velike količine sadržaja, moguće su manje pogreške u transkripciji podataka. Portal nije odgovoran ako se korisniku zbog korištenja podataka dostupnih na ovome Portalu dogodila šteta, troškovi ili neugodnost. Preporučamo da se svaki podatak i informacija koji su navedeni na ovom Portalu dodatno provjere na originalnoj odluci koja se nalazi na internet stranicama Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave kako bi se ograničila mogućnost pogrešne primjene pravne prakse.

 

IZMJENA UVJETA PRETPLATE

Pretplatnik je suglasan da Portal pridržava pravo promjene uvjeta, a u tom će slučaju pretplatnik biti pravodobno obaviješten. Portal zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Portal može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na Portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

KOMUNIKACIJA
Na korisnikovu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o isporuci ili otkazivanju, potvrda o terećenju kartice ili otkazivanju transakcije). Dužnost je korisnika dati ispravne podatke o važećoj e-mail adresi. Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA
Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Sve eventualno nastale sporove nastojat ćemo riješiti mirnim putem i dogovorom, a u slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu.


 

Služba za korisnike

Na sva pitanja u svezi isporuke naših proizvoda i plaćanja istih itd. će Vam rado odgovoriti djelatnici našeg INFO centra radnim danom od 8,00 do 15,00 sati na telefonske brojeve koji su objavljeni na našim stranicma. Vaša pitanja, sugestije i primjedbe nam možete poslati eMailom na adresu: info@edukacije-appa.hr
Preporučujemo Vam slijedeće stranice: www.edukacije-appa.hr


Sva prava su pridržana, a posebno pravo kopiranja, distribucije i prevođenja. Nijedan dio ne smije biti na bilo koji način u bilo kojem obliku (tiskanjem, fotokopiranjem, elektronskim ili drugim postupcima) umnožavan bez prethodne pisane suglasnosti APPA Grupe.

Pruženi podaci i informacije mogu se koristiti u svrhe marketinških istraživanja, telemarketinga, reklama i uspostavljanja poslova vezano uz prodaju postojećih i budućih proizvoda, eventualno i usluga ili drugih medija u sklopu APPA Grupe. Podaci će biti korišteni isključivo od strane članova APPA Grupe i neće biti predani trećim osobama. Vaše podatke možete bilo kada izmijeniti ili obrisati.

  Uvjeti - Sve